MARCKENSTEIJN® | Soorten bieren
15513
page-template-default,page,page-id-15513,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

MARCKENSTEIJN® BIER

MARCKENSTEIJN® is het eerste biermerk van Brouwerij Brouwerslokaal (waaronder diverse biersoorten worden gemaakt) ontwikkeld voor het allesomvattende onderliggende concept van ons bier, te weten “Samen bier drinken…”. Wij vinden dat bier juist bedoeld is om samen van te genieten. Net zoals wijnliefhebbers graag samen een flesje wijn uitschenken hoort dit ritueel zeker ook bij de echte bierliefhebbers.

We zijn verkozen tot Beste Huisbier van Nederland in 2016

Ons biermerk MARCKENSTEIJN®  wordt gebrouwen door brouwerij BROUWERSLOKAAL® in t pittoreske dorp Groede in Zeeuws-Vlaanderen.

MARCKENSTEIJN® Nr. 01

Dit is onze eerste biersoort, en we zijn er trots op! Een blonde… Ingehouden fruitig, met een licht hoppige afdronk, en op traditionele wijze gebrouwen in Zeeuws Vlaanderen. Alcoholpercentage: 6,5%.

 

MARCKENSTEIJN® Nr. 02

Een donker bier, gebrouwen met een complex van donkere moutsoorten. Opvallend fris voor een donker bier en met lichte koffietinten. Een eigenwijze smaak, die moeilijk te vergelijken is met andere donkere bieren Alcoholpercentage: 6,5%.

 

MARCKENSTEIJN® Nr. 03

Onze triple, gebrouwen met een kleine hoeveelheid Amarillo hop, waardoor ze een mooi aroma en licht fruitige afdronk heeft gekregen.  Alcoholpercentage: 8,0%.

 

MARCKENSTEIJN® Nr. 04

Een amberkleurig bier, niet te hoog in alcohol, waardoor deze erg prettig te combineren is met lichte gerechten.  Alcoholpercentage: 5.5%.

 

MARCKENSTEIJN® Nr. 05

Een saison, heerlijke hopbitterheid in combinatie met een laag alcoholpercentage. Uw dorst wordt er gegarandeerd mee gelest op een warme zomerdag op het terras.  Alcoholpercentage: 5,0%. Dit bier is verkozen tot Beste Huisbier van Nederland in 2016